MONEYHONEY

Har precis gjort av med mer än 5000 på en resa jag inte kommer följa med på.
Så kan det gå när folk inte var som man visste att de var.
Lycka till!!
Åker hur som helst min absoluta favoritstad den 28:e September istället. På det viset får jag umgås med fina Ida i två veckor, jag får vara kvar i ett somrigt Stockholm, jag slipper vara höst-deppig i Stockholm stad och jag får dryga ut värmen med två veckor ungefär. Så himla bra!

ACE

Faktiskt. Var på Ace igår. Första gången sen jag hade besök från en viss herr Lars Larsson.
Vakterna var otrevliga, man fick massa skum i ölen, toapappret var slut, det mesta som spelades var publikfrieri och vissa låtar kördes på repeat. Men det var ganska okej ändå. Det är ju inte så att man står stil till Teddybears STHLM eller Familjen.
Sällskapet var däremot hemskt trevligt! Vi hängde ute i rökrutan alldeles för mycket, dansade oss svettiga och lite trasiga, pussades och skrattade.
Nu ska jag möta upp Aless (jajaja, vi sitter ihop lite kanske, men nu var det en hel halvtimme sen vi sågs!!) och Sagal. Vi tänkte grilla massa goda saker. Och jag hoppas, hoppas, att vi dricker Hallonsoda. (& vodka, hihi).

X-RAY III


LADD

Gloria, Gloria, Gloria.
Vad vi älskar Gloria.
Fredagar är bakisdagar. Men det gör liksom inget. Inget alls.
Bara att ta sig ur sängen och vidare mot nästa öl, så är det klart sen. Helst med Familjen Gloria som sällskap. Helt okej om andra snygga människor vill haka på, heeeeelt okej. Man ska ju vila ögonen på någonting (någon) också ju.

Denna gången missade ni som inte var där Dixgård & Rusiak, dans på obefintligt dansgolv, en pussvänlig Hannah Grillhammar, snyggt folk och bra musik. Och juste, ni missade "Fan vad rock"-moments, som fina Miss Gloria hade uttryckt det alltså.

Herregud (nej, juste, det var jag och Aless som skulle till helvetet), nästa torsdag så kör vi igen. Alla ska med!

RICHARDSON


Elmo och Terry Richardson,
via Terrys Diary

ALESS FÅR LIGGA, JAG FÅR VETA.

Alesses asses
20-maj-2010 16:21
Jag har precis legat.
Vi ses nästa vecka bejbi!


VM GULD

Tjeckerna vann!!! Helt sjukt!! Fast stört dåligt att vara 5 man mot 4 i 7 minuter utan att göra ett enda mål?
Det sänkte fan hela matchen. Jaja.

Idag har jag och farbror promenerat själva i sex timmar. På vägen hem började det att spöregna, men det var ganska mysigt ändå. Möttes i hallen av en liten kusin som kom springandes och skrek JAG HAR SAKNAT DIG IDAG. Lilla nussen.

Saknar min bejbi i Stockholm, men vi har planerat en date nu, det blir bra.

XXOO

UH OH OOH

Allt jag saknar här i Tjeckien är möbler på uteplatsen, fast det är ju iofs helt okej att dra ut en stor kudde, ett glas vin och en bok. Funkar helt okej det med.

Idag har vi promenerat kring i Gamla Stan här i Prag, tagit en massa bilder och gått vilse några meter.
Vi köpte med oss sushi innifrån stan och åkte ut till Prag 6, där Cisternas bor och satte oss i typ jordens största park och åt och solade och fotade och dansade och drack vin.

Förutom att dricka vin och promenera har vi åkt spårvagn till delarna av Prag där turisterna gärna rör sig, jisses, så mycket folk! Det blev ganska snabbt spårvagn tillbaka!

Här hemma har Felicia haft invigning av någon slags fälla och biovisning - Alvin & Gänget 2, himla fint. Nu väntar vi på danskonsert, gissar på att det blir Single Ladies, det är i alla fall den som gått på repeat inne i flickrummet.

Nu ska jag kolla på finalen och heja lite på Tjeckien, bara för att. Ryssland lär ju ska vinna!!

Bisous.


PRAG

Har spenderat en hel dag ute i Prag med stekhet sol. Vi har åkt tunnelbana, promenerat omkring och sett fina bygnader, druckit kaffe och ätit apflestrudel, hoppat hoppberg och dött lite i soffan.

Nu dricker vi rosé i den fantastiskt fina lägenheten, det kanske vankas en sen kvällspromenad genom parken här nedanför lite senare, men först ska melonen ätas upp!

Aless, jag dricker rosé med dig och din minifestival och megafylla i tankarna!!

Bisous.


IMORGON: PRAG.


ONE SSSSS-SEXPOSITION


BROCCOLI

Igår jobbade jag, och sedan spenderade jag tid med Alex på Chimmys casting.
Vi förflyttade oss till Hökarängen och åt middag, de spelade tv-spel och vi satt på balkongen.
Juste, maten var förresten jättegod, tack Alex! Och tack Alex för lånet utav strumpor!!
Nu är Anders på väg hit, och om ett slag är väl Aless här också. Antar att vi ska dricka kaffe och att jag måste packa.
Åker ju till Prag imorgon!!!!
Bisous!

KANSKE KANSKE KANSKE

Funderar på att avboka Barcelona-resan. Känner mig inte lika pepp helt enkelt, ska dessutom flyga till Prag på fredag, kommer hem på onsdag, och sen flyga lite till efter bara en vecka, huu.

Dessutom känns det himla naivt att resa iväg när man blir erbjuden jobb en vecka just de dagarna hos en utav Sveriges främsta fotografer. Det skulle kännas så knasigt att missa dagar i studio, bakom en reflektor, kånkandes på dyra kameror, att lära känna nya assistenten och att få sitt namn på ytterligare ett jobb. Eller?

Ska fundera tills imorgon tror jag, men antagligen stannar jag hemma. Barcelona finns ju alltid kvar!
Och om vädret håller i sig i Stockholm kommer det ju vara helt okej. Pegah kommer upp i juni, Gloria kör igång två dagar i veckan och det känns faktiskt inte lika deppigt att vakna i Stockholm varje morgon nu för tiden.

Kanske bäst att stanna och njuta av det och fly till favoritstaden när det blir så där jobbigt deppigt att vakna upp i Stockholm alla dagar i veckan igen, ja?

Jag vet inte, hjäääälp!

LIGGA?


IF YOU WANNA BE MY LOVER

Lördag den 15 maj. Vilken kväll, vilken natt, vilken morgon.
Startade med grillning på ett tak mitt inne i stan, mellanlandade på Ringvägen för att umgås någon timme till med Norrmännen, vidare till ett tak inne i Gamla Stan där det dansades till Spice Girls och hölls tal på hustak.
När klockan började närma sig 03:någonting kändes det som att nästa stopp var svart klubb, sagt och gjort. 
Efter att ha bankat på en svart dörr och uppgett namn insåg vi att vi var för trötta och för panka för att gå in i alla fall. Då var det dags att vända hemåt igen, klockan 04:15 eller vad den var. 

Jag & Aless tog en tur till Alvik innan vi vände hem, bara för att liksom. Var hemma vid halv sex på morgonen eller nåt åt det håller, sätter mig vid Facebook och uppdaterar glatt att jag är HEMMA innan jag totaldör i sängen. Herregud.

HOES BEFORE BROS


FÖDELSEDAG/ / / BURSDAG

Igår var en festlig fredag. Kvällen startade hos Sofie, hon (& Bello) bjöd på himla god lasagne och efterätt. Vi drack drinkar, Sofie fick presenter (som passade in hos Sofie på pricken verkligen!), vi sjöng Disney-karaoke, försökte få ihop ett gruppfoto, det gick sådär, trots att vi hade referensbild att posa efter liksom och så kom Fyllevästen till liv.

Fyllevästen är en jättebra grej, den är gul med reflexer på, på framsidan står det klart och tydligt FYLLEVÄST, och på baksidan så står det "OM JAG SER VILSEN UT... KONTAKTA DÅ" och så står telefonnummret till AA. Och så står det så klart TACK // W H L W B F U. Vi vore ju hemskt tacksamma om någon tar hand om vår fulla hoe vid händelse att vi tappar bort henne.
Himla praktisk den där västen alltså, bara sätta på den som är fullast, så slipper man oroa sig resten av kvällen i fall hon försvinner - hon har ju västen liksom!

Efter att ha dansat lite robotdans sprang vi till bussen och begav oss vidare till Zinkensdamm, för där vankades födelsedagsfest nr. 2! Det var nämligen så att Öyvind också hade bursdag. Han blev hela 23 år gammal, och vi satt allesammans på golvet i hans väldigt mysiga etta, skrattade, lyssnade på Nas och norsk hiphop, träffade nya vänner, pratade med gamla vänner och drack rödvin tills fram på småtimmarna, då var det dags att promenera i soluppgången till Gullmarsplan, där det pratades snusk och åts jordgubbar innan vi tillslut med snurriga huvuden kröp ner under täckena.

Ikväll blir det grillning på ett tak mitt inne i stan, har köpt liljor och målat naglarna med mintgrönt lack, ska sätta mig i solen en stund innan klackarna ska på minsann!

HEDVIG

Sitter i Farsta med den där vännen jag hängt med i flera dagar i sträck nu.
Vi är kanske lite skeva, men det är okej, vi gillar det, vi är himla upphetsade.

VI SKA PÅ SOCIALEN

KLUBB SOCIALEN IKVÄLL. NU BLIR AV MED BAKSMÄLLAN, OKI???
PUSS PÅ ALLA SOM KOMMER I FÖRVÄG!

JOHN & CYNTHIA I


SYDAFRIKA/ / / VILDA DJUR/ / / MAMMAS




JAG ÄR BÄST

Hörrni, jag börjar gilla barn, lite grann. De är ganska okej. Okej.
Och, i torsdags så gillade jag tyskar i 9 hela timmar! Sen sabbade tysken allt, men 9 timmar ändå!
Den ni! Jag börjar bli en god människa, hurra! (När skålar vi för det, Aless?)

KAKA PÅ KAKA

Bäst.

SQUARE

via we <3 it

LOST THINGS


19:00 - 07:00

Det som händer på Gloria, stannar på Gloria (Sagal, samma sak gäller K-15, okej??), men jag kan ju berätta att vi hade sjukt kul! Jag var pepp, Aless var pepp, Sagal som hängde inne på McDonalds var pepp! Alla var pepp!!

Efterfesten däremot - heey! Massa öl, massa folk, massa skratt. Några av oss körde en färsking och däckade, en annan hade blivit dumpad, en tysk fick nobben, och en fjärde åkte vidare efter efterfesten också, orkar inte.
Skön grej att vikariepoolen ringer innan jag gått och lagt mig ens, puh.

Ser framemot nästa torsdag med Gloria, som även den kommer bli apbra, men ser inte så mycket framemot nästa fredag, to be honest.

Bisous

MAMMA

Mamma ringer från Sydafrika och berättar lite om vilda noshörningar, elefanter hon matat, galna babianer och fantastiska resekompanjoner, jag berättar lite om popcorn, jobb och så klart, Gloria som äger rum på torsdag. Berättar för henne att Hannah är lite nervös för att jag ska göra bort mig (inför Mats Björke alltså, jag, Mats fucking Björke), mamma tycker att det är konstigt, jag säger att jag tror också att jag kommer göra bort mig.
Mamma: Nyp honom inte i rumpan som du gjorde med Erik, det är onödigt. Och drick ingen tequila! Då blir det bra!!

HIMLA PEPPAT


IRRITERAD

På blogg.se's lista så finns en blogg som heter Från självskadebeteende till lycka, skummade igenom den lite igår, och hon verkade rätt vettig och hej & hå. Så läser man kommentarerna hon får, det är allt ifrån att hon är äcklig och ful och dum i huvudet till att hon är vacker och modig till tacksamhet osv.

En vanlig kommentar jag reagerade på lyder ungefär såhär: Inte för att vara taskig, men ärren är verkligen fula. Hur kan du som är så vacker göra så mot dig själv?


Eh, för att hon antagligen är klokare än vad du är den dumma ytliga lilla jag-vet-inte-vad. Hur resonerar man när man skriver sånt? Okej att man kanske inte förstår hur det funkar, men man kanske kan koppla att det nog inte funkar så att en person som sitter och kräks inne på en toalett för att man har en ätstörning eller ligger på ett golv och kan inte andas för att man har så mycket ångest i kroppen, eller att när en människa suttit i duschen i flera timmar för att bli ren efter en våldtäkt och inte vet var man ska ta vägen för att man skäms så mycket, för att man mår så dåligt, * att den här personen skulle titta sig i spegeln och bara: Men titta! Vad söt jag är!! Då kan jag ju inte må dåligt! Bäst att jag lägger ner rakbladet för jag är ju så fin och det är ju så himla viktigt när allt kommer omkring! Hurra! Inte skära, nej! Hej då ångest, hej skönhet!!!

Man måste väl ändå kunna koppla att om det går så långt som att man skär i sig själv så har man kommit förbi alla logiska, och ologiska anledningar till att inte skada sig själv. Förresten så är mina vänner så jävla vackra trots alla sina ärr. De vackraste jag vet, jag lovar.

Sen så var det någon annan som hade kommenterat och gnällt för att tjejen som drev bloggen, Madicken, ger tips till folk som vill sluta skära sig, personen som kommenterade menade att Madicken hade alldeles för få ärr, och de satt för långt ifrån varandra, hon menade att Madicken inte alls haft den grova ångest hon påstått, hon säger också att Madicken aldrig varit beroende. Hon menar att Madicken mått lite dåligt för att livet inte passar alla gånger, så varje gång Madicken stött på ett i-landsproblem så har hon skurit sig lite.
Personen som ligger bakom kommentaren däremot, hon har skurit sig själv i 6 år, hon har haft "riktig" ångest, hennes ärr går tvärs och kors över hela kroppen minsann! Den du!
Alltså, blir så himla less. Allvarligt? Om man har fler än 3 djupa ärr så har man nog hamnat i beroendet, och det spelar väl ingen roll varför eller hur ofta Madicken har skurit sig? So what om hon skar sig för att hennes katt dog, något är ju uppenbarligen fel om hennes snabbaste lösning blir att skära, alla självskador är allvarliga.

Det är skrattretande att hon sitter och ska sätta olika slags rang på självskadare, skit samma. Det är väl jättebra om Madicken kan stötta och hjälpa andra som skadar sig själva? Även om det vore så att hon bara rispat sig i armarna, om hon bara inspirera eller hjälpa någon till att bryta en ond cirkel är väl det bara positivt?

Åh, blir bara så jävla irriterad på att folk är så jävla trångsynta och så jävla nedvärderande, missunnsamma och rent ut sagt fåniga. ÅÅÅÅH. Frustrationen! Det är inte så jävla svårt att välja att inte läsa en blogg, läs en annan bara. Förstår inte varför man tycker att det är okej att ta ut sin meningslösa bitterhet på en person som försöker hjälpa, som uppenbarligen har sina egna problem? Dööööööööö, typ.

*Jag har ingen aning om vilka hennes anledningar till självskadebeteende är, jag utgår från det lilla som framgått i bloggen och bara rent generellt hur det ser ut hos mina självdestruktiva vänner!

(Ja, hon lägger upp bilder på sina ärr, men det handlar inte om att trigga andra människor (fast det klart, de kan ju vara triggande ändå, det är ju upp till var och en, men det är i alla fall inte hennes avsikt), och det handlar inte i första hand om att provocera, även om hon är väldigt medveten om att det blir ett provocerande från hennes sida, jag tycker att hon ska fortsätta, för det ska fan inte vara en sån stor grej, och till samhället lugnat ner sig tycker jag att hennes bilder är helt på plats, hon ska fan inte behöva skämmas för att hennes smärta syns, herregud. Så som jag uppfattar det handlar det i första hand om att hon vill publicera en i hennes mening estetiskt tilltalande bild).

Blablablablabla. Inte lika irriterad längre, tjoho!

HISTORICAL TWEETS


MR. FLUFF

Fabian Fluff bröt sin näsa en gång, så jag frågade honom hur näsan mår, hans svar är fortfarande ett av mina bästa citat:
fabbe säger (23:30):
sne, tät och helt fantastisk

LITTLE SHOPPA HORRORS

En av mina absoluta favoritfilmer ser ut lite så här:

OI, YOU

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men en uppdatering känns ju på plats.

Eftersom att det är söndag, så skulle jag ju kunna skriva lite till om Ari Gold, men istället tycker jag att vi kan suga lite på den här karamellen, eller, alltså, det är ingen karamell, än, men det borde bli:
Tänk om Fabbe skulle skaffa blogg! Mitt kära Fluff skulle kunna driva en så himla bra blogg.
Jag tänker att den skulle innehålla långa texter om hans lockiga hår, hur man bäst värmer kalla fötter uppe i Norrland, varför choklad (Oboy) alltid är godast när den är varm, olika mancrushes (mycket Ari Gold), hårdrock, knäppa fulla äventyr runt om i Härnösand (och förhoppningsvis fulla äventyr i Stockholm också!), sport och så självklart lite bilder på halv-nakna män med stora muskler, för att inte glömma en hel hög med klockrena Gunnar-citat och lite Sussi-recept på begäran.
Ja, en himla bra blogg helt enkelt. 


Ska fortsätta tjatet lite nu innan Entourage börjar!
Bisous

SMALL WORLD

Igår, när jag skulle åka från farmor till Hannah så träffar jag först Johan på perrongen i Skärholmen, ofta han ska kliva av i den dörren där jag ska kliva på, sen när jag står i rulltrappan i Gullmars så står jag visst bakom Matilda och när vi sitter på bussen så ser vi Annika köra förbi bussen!

GOLD

Ligger och streamar lite Entourage där ljudet inte riktigt synkar med bilden. Fast det gör inte så mycket, Ari Gold är lika bra ändå. Ska strax hoppa i duschen, och sen åka vidare till huset där det vankas middag med Susan & Viktoria, hoppas att det blir gott, och hoppas att Ica har öppet så att jag kan köpa med mig pepparsalami, mm <3
Hej hopp!

RSS 2.0