Put a smile upon your face

Jag längtar så himla mycket tills att jag kan gå ut och inte vara rädd för att halka hela tiden.

Nu är det nog dags att koka ett ägg, klockan är 11:49 och jag lovade Hannah att frukost, eller lunch, eller brunch!

(Om förra fredagen var typ jordens sämsta fredag på länge, så lär ikväll bli jordens bästa fredag på länge, MTV sänder en hel timme med Coldplay live!! Vet inte riktigt vilken konsert det är, men det är inspelad Coldplay-konsert! Kommer typ dö lite innombords i soffan ikväll med Hannah & Emmeli!)

Huset

Det ligger massa disk utanför mitt rum eftersom att min pappa är så sjukt mogen och inte kan uppskatta vattnade blommor, utplockad diskmaskin, inköpslista, ett kylskåp rensat från mögliga saker + en ny maskindisk.

För den var ju inte urplockad, och det låg lite disk i diskhon, panik!
Men disken kan få ligga där bäst den vill för han ska ju bo här själv en hel vecka, hoho!

Stressen!

Jag har varit förkyld sen i tisdags ungefär, och har haft feber lite från och till sen i torsdags. Så igår började jag få förbaskat ont i öronen. Så idag har jag suttit och tänkt på halsfluss*, men mina halsmandlar känns inte alls svullna, så nu tänker jag mest på att det är öroninflammation! Smärtan och locket har släppt lite för vänstra örat, men blivit intensivare i det högra, det är megajobbigt och gör verkligen asont.
Nu är jag jätte stressad, för det känns som att jag fått öroninflammation*! Jag har provat tryckutjämning i typ flera dygn, och det gör ont när jag trycker på den där lilla hudfliken på ytterörat. Och åååh.
Måste till vårdcentralen nu, för vill verkligen inte att min trumhinna ska spricka! Ew, ew, ew!!!

Trumhinnan läker tydligen väldigt snabbt, och det ska sluta göra ont när man har öroninflammation när den väl har spruckit, men alltså. Förstå smärtan när det händer! Förstå äcklet när varet rinner ut ur örat!
Hur mycket var får plats i örat? Tänk om varet rinner bakåt och in i mellanörat så att man blir döv? Hur känns det när trumhinnan läker? Hur ser den ut?
Uuuuuuuh. Så himla äckligt.
Ska typ sova sittandes i natt så att svullnaden i näsan kan få en bättre chans till att gå ner sig lite, men jag vill ha antibiotika nu! Tänk om den spricker?? Huu, vill dö!



* Vanliga symtom för halsfluss är att det gör ont att svälja, feber, hosta, snuva + att det kan utstråla smärta som känns i öronen - check!
** Vanliga symtom för öroninflammation är ont i örat, en känsla av lock för öronen, feber och nästäppa bland annat - check!
Så ingen behöver ju tycka att jag är dum i huvudet, eller fånig, eller föreslå KBT, i onödan. Det är faktiskt inte så kul för mig!!

MLi

För kära Emmelis skull så tänkte jag på att uppdatera här. Skulle kunna berätta om utgången i onsdags, fast det känns kanske bäst att låta bli, så jag kan ju passa på att berätta att jag har fått ett nytt rum!

Eftersom att familjen Cisternas numera bor i Tjeckien, så har vi som blev kvar få ta över huset!
Jag har fått en nyckel med hästar på och ett rum med prinsessor och lila färg på väggarna! Trots att jag faktiskt trivs helt okej så blir det nog till att måla om nästa vecka, tror att det blir vitt, eller kanske någon mörkbrun eller beige-aktig färg. Får allt se! Huset är rätt så stort, och jag är rätt glad över att jag klarar av att vara helt själv på övervåningen, eller på undervåningen, trodde att jag skulle tycka att det skulle vara jätteläskigt och behöva spendera all ensam tid i trappan mellan våningarna typ, men nej då! Det här klarar jag galant!

Det enda som är lite jobbigt är att jag nu har två extra dörrar att rycka i innan jag kan gå och lägga mig, men jag har åtminstone nära till Saras jobb!!
Nu ska jag kollar klart på Beverly Hills 90210, och sen försöka sova trots helveteshalsen!
(Förresten så ska jag inte gå ut eller dricka alkohol på ett bra tag nu! Inte så mycket alkohol i varje fall, vill inte ens tänka på hur många gånger jag varit ute i hur många veckor i rad, puh).
Sov gott!

ä n t l i g e n

Precis nu så avslutades förlängningen i jvm-finalen mellan Kanada & USA, och Usa satte första målet!!
Är egentligen sur på Usa för att de slog ut oss, men så himla skönt att kandickerna inte får guld i år!
Alltså, så himla glad!! Mer glad än sur! Hahahahehehhihihhohohuhu liksom!
Och det var en bra match också, bra hockey. Spännande. Så som det ska vara! Åh. Värt det fast klockan är kvart i fem, hehe!
Ska försöka sova nu, har en lång dag framför mig imorgon, Mad Men och folköl, minsann!


RSS 2.0