FÖDELSEDAG/ / / BURSDAG

Igår var en festlig fredag. Kvällen startade hos Sofie, hon (& Bello) bjöd på himla god lasagne och efterätt. Vi drack drinkar, Sofie fick presenter (som passade in hos Sofie på pricken verkligen!), vi sjöng Disney-karaoke, försökte få ihop ett gruppfoto, det gick sådär, trots att vi hade referensbild att posa efter liksom och så kom Fyllevästen till liv.

Fyllevästen är en jättebra grej, den är gul med reflexer på, på framsidan står det klart och tydligt FYLLEVÄST, och på baksidan så står det "OM JAG SER VILSEN UT... KONTAKTA DÅ" och så står telefonnummret till AA. Och så står det så klart TACK // W H L W B F U. Vi vore ju hemskt tacksamma om någon tar hand om vår fulla hoe vid händelse att vi tappar bort henne.
Himla praktisk den där västen alltså, bara sätta på den som är fullast, så slipper man oroa sig resten av kvällen i fall hon försvinner - hon har ju västen liksom!

Efter att ha dansat lite robotdans sprang vi till bussen och begav oss vidare till Zinkensdamm, för där vankades födelsedagsfest nr. 2! Det var nämligen så att Öyvind också hade bursdag. Han blev hela 23 år gammal, och vi satt allesammans på golvet i hans väldigt mysiga etta, skrattade, lyssnade på Nas och norsk hiphop, träffade nya vänner, pratade med gamla vänner och drack rödvin tills fram på småtimmarna, då var det dags att promenera i soluppgången till Gullmarsplan, där det pratades snusk och åts jordgubbar innan vi tillslut med snurriga huvuden kröp ner under täckena.

Ikväll blir det grillning på ett tak mitt inne i stan, har köpt liljor och målat naglarna med mintgrönt lack, ska sätta mig i solen en stund innan klackarna ska på minsann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0