detta fält måste fyllas i står det.

allting är så himla oviktigt och orättvist just precis nu.

Daniel A.

Om jag har tur kanske Daniela börjar blogga här. Hon är rolig! Får se om hon är lika kul när hon skriver, A-studenten! Jejeje.

Längtar mest till att få öppna julklapparna som innehåller böckerna! Och till att korven ska ta slut. Och tills kusinerna kommer. Och till att få se Fabians (förhoppningvis) fabulösa lockar!

KORV

Idag har jag ätit så himla mycket korv. Både sojakorv, och icke-vegetarisk salamikorv! Den har jag nog ätit mest av hemskt god.
Men nu är jag rädd för att magen ska bli arg och att jag blir tvungen till att sitta upp och kräkas ungefär hela natten.
Vi får hålla tummarna, för imorgon ska jag ju faktiskt sitta på tåg ett bra tag!
Nu ska jag fortsätta titta på Rambo, & slänga mig ur "comicbook-guy" (Lars passande iakttagelse!)-citat som "Enformigaste biljakten ever!", pappa kör på lite mer primativa grejer, som "Han får skylla sig själv, jävla dumhuve!"

Funderar på om enformigaste ens är ett ord, och vilket ord ser fulast ut egentligen, Ludvika eller Dialekt? Det står 1-1 än så länge!

Julen!

Mli tyckte att jag kunde skriva om julen, så tja.
Nästan alla julklappar är klara, förutom pappas, den ska ordnas innan vi åker till norrland på tisdag någon gång, och lilla systers klapp kommer i Januari någongång, hehe.
Hursomhelst måste jag hitta på något bra till Hannah, eftersom att hennes pappa var 2 steps ahead of me.

Julstämmningen går lite segt, var för sjuk för att fira lucia, har missat allt av julkalendern, och i år har familjen Stattin i Stockholm slagit lathets-rekord. Vi brukar förvisso aldrig ha gran, och vi fyller vår adventstake med smarties, men i år har vi inte ens adventstake! Inte en endaste liten stjärna, ingen tomte, ingen ljusslinga, inga levande ljus, vi har n a d a. Tror mormor skulle få hjärtattack eller tvångssyndrom och fylla ut varenda ynka kvadratmeter i lägenheten med glitter och pepparkakor om hon kunde se hur vi har det så här en vecka innan jul!
Skulle inte förvåna mig om hon skulle kasta tomtar på oss när vi kliver av tåget i Härnösand på tisdag.

Men tillräckligt julig har jag varit för att ge mig på en önskelista!

Förutom en Richard Avedon-bok & att pappa ska skaffa fadderbarn (mamma blev fader till världens sötaste Rosa från Paraguay förra julen efter lite påtryckningar, hehe) så skulle jag inte ha något emot lite materiella saker så som:
Silverfärgade örhängen med små kors på, en cirkel scarf från American Apparel, en mörkgrå magtröja från AA förslagsvis, Tommy Girl parfymen, saknar den lite, strupfenhausenz behövs alltid, eller några Morrisey-skivor, eller de Tarantino-filmerna jag fortfarande saknar!

Eh

Vill verkligen ha något jätte roligt att blogga om.. Men det står helt stilla är rädd!

Peppen

Jag är fortfarande ganska sjuk, men har lovat bort mig till Sofie, så kvällen ska spenderas på Huset och betraktas ska The Knockouts göra.
Känns ungefär lika kul som att bli medtvingad på fotboll när man är bakis. Eller, som att bli medtvingad på fotboll, punkt.

Men vad gör man inte för fina vänner va?

Hockey

Är "har-lust-att-skrika-fitta-sur".
Har precis kommit hem från Rögle - Djurgården, vi förlorade och djurgårsklacken var så sjukt provocerande!
Mario Kempe blev i varje fall matchens spelare, trots att han inte stod för Rögles enda mål!

Fattar inte, första perioden var de jättetaggade och avslutade med ett mål, andra perioden så var de helt plötsligt jätte fumliga och tappade farten, vid tredje perioden hade de tappat suget helt och väntade bara på att få försvara i sin egen zon. Hallå?
Blir typ upprörd när jag skriver så ska sätta mig och försöka lugna ner mig eller nåt.

kjhsfkjhsakngkangkangfKKkjnfkjNKK, blä.


(Var förresten där med Daniela, och så mötte vi min farbror och fick varsin öl. Fint.)

Flytta!

Tror att jag ska flytta denna blogg till Wordpress - snyggare design och ingen ful reklam här och var!
Men det tar jag tag i en annan gång, ska nämligen iväg och äta middag med Max snart!
Vet inte vad det blir, vet bara att jag inte vill ha thai & inte pizza.
Sushi äter vi alltid, så det kanske blir tråkigt... Pasta ska jag föreslå, hurra vad bra!

Här sitter jag och oduger

Ikväll ska jag bara ligga under täcket. Möjligtvis att jag pallrar mig till Ica för att inhandla en julmust. Sen blire läsning för hela slanten!


Not to self:

Starta aldrig dagen med Presley/ Queen/ Joy Division/ Doors.
Du blir så himla ledsen när du kommer på att alla sångare är döda.

Åh gud the bakfylla

Är så himla bakis.
Vill ha julmust.
En alvedon också.
Och så vill jag dö.
Helst slippa allt vad seminarie heter.

Fy

Guilty Pleasure

Hihi, nu har jag & Anna bokat biljetter till 30 Seconds To Mars!
Och nej, inte för att vi gillar musiken, och inte för nöjet att få stå och svettas med 13-åriga flickor som använder för mycket kajal och randiga vantar, inte heller för att Fryshusets Arena är en så härlig lokal, nejnej, it's all about the:

RSS 2.0