LAPP/ / / SÖT KILLE/ / / ÖL

till: norrlänningen
"hej, jag delar blogg med en söt tjej som heter hannah,
sazzysisters.blogg.se, vi har mobilnummer också:
hannah: 073blablabla
jag, nicole: 0765687953"

Bara ett exempel på lappar som kan skrivas och lämnas efter några öl på ett biljardhak inne i stan. Vi är bäst.
(Och med bäst menar jag i detta fall jag & Aless, eftersom att Hannah är på västkusten och göttar sig. De är bäst på olika sätt liksom).

Nu ska jag äta popcorn och Aless håller på med något slags pasta med pesto projekt med sallad för en. Imorgon är det torsdag. Puss.

UGN

Åh, är jättehungrig och jätteensam hemma. Då måste jag laga mat i stekpanna, och hur goda kan potatisklyftorna bli då?? :( Åh, fåniga mig som är så jätterädd för ugnar. Uh.

Ska prova överleva en hel dag på en frukost-macka och ett middags-äpple.
Återkommer, antagligen hungrig, imorgon igen. (Ska dränka mina ugn-sorger och andra fobier i lite vin först).

NATTPROMMIS/ / / JAKT PÅ BADKAR/ GUNGA




ALESS SABBAR INTRO

Okej, Alessandra, Aless Dj, sabbar inte bara intro. Hon sabbar kvällar också. Det var nämligen så att den mer italienska halvan av Sabba Intro inte blev insläppt på Metro i fredags. Då blir det ju lite svårt att spela.
Aless hävdar att det är jag som häftar rätt bra när det kommer till groggar, jag predikar om vikten kring legitimation.

Fast helt sabbad blev inte kvällen, vi hittade gott sällskap i Vitabergsparken och drack smuggeldrycker. Helt okej ändå.
Nu är vi redo för nästa gång, om två veckor. Då får ni som var på väg lova att ge oss en chans till och komma och vara nostalgiska över Will Smith, ok?? Ok!!! Puss!


METRO

Sitter och bränner skivor med Aless inför ikväll. Eller, Aless bränner, jag som har handstilen skriver låtlistorna.
Eller, Aless som mår illa tar en powernap och jag frågar om lov till att duscha. I mitt eget hem. Nä, fy fan. Nu ska jag hoppas på att sista skivan går att bränna och sen hoppa in i duschen.

Sabba Intro ska spela r'n'b på Metro, fast mest Beyoncé och Kris Kross.
Kom och skaka rumpa du med vet vi.
Bisous.

RUBRIK

Har ätit en massa mat, en massa skaldjur. Vunnit hela 3 stycken kubb-matcher. Skrattat åt saker man kanske inte skrattar åt i vanliga fall, men Alex har insett att det är lika bra att göra det bästa av situationen. Jag har solat ryggen (ibland har rastlösheten inga gränser), igår till exempel, då var jag så rastlös att Alex svor lite och drog med mig ut på en 8 km-promenad. Pratar med Aless i telefon minst två gånger om dagen och lyssnar på Black Eyed Peas och Beyoncé mest för att peppa.

KRAMFORS

Om nästan en timme så sätter jag mig på en buss 6 timmar och hälsar på mormor!
Gloria igår var öl, bra musik, massa, alltså, verkligen massa (minus en twilight-tönt) fina vänner och snygga män i skor. På tal om snygga människor så sitter jag med en nu, fröken Gloria. Självklart hade vi tuttfest inatt och nu sitter vi och bölar lite för att vi inte ska få ses på en hel vecka. :(

Nu rapade hon mig i ansiktet. En vecka kanske inte är så dumt ändå.
Hej & puss!!

FEEEZT/ COMEBACK/ GLORIA/ IKVÄLL


FELICIA


GIRL CRUSH

via flickr.

ABSOLUTLEY FABULOUS

Aless: Nicole, kan man panta vinflaskor??
Nicole: Nä, det går inte.
Aless: SYND! Annars hade ju du och jag varit fett rika!!

FESTIVAL 2010







FAVORIT:

"Mmmm, vad gott det var med skaldjurssallad. Skaldjur är typ mitt bästa djur."
/Hungrig_djurvän_90

ALLTSÅ TYP DOG


SHORTS OSV.

Har gått runt Enskede en vända med mina nya jeansshorts. De är så himla fina i färgen, och så himla korta. Britney Spears-korta, ni förstår ju. Festivalshorts helt enkelt. (De får lov till att leka vardagsshorts imorgon, över strumpbyxor). Men lägligt med festivalshorts dagen innan man åker till Peace & Love!!!!

Vi ska tränga ihop oss i en liten röd bil imorgon, och med "vi" menar jag förstås Familjen Gloria! Ska bli intressant att se hur många gånger Sandi kommer tvinga Erik att stanna bilen för kisspaus, hur många gånger Johan kommer att namedropa Dacke, hur ofta Erik kommer bli irriterad på Johan, hur många minuter av resan jag kommer kunna hålla ögonen öppna och så klart, hur många gånger Aless kommer att stanna bilen för en annan sorts paus. Vågar knappt ens tänka på hur många öl som kommer att vara uppdruckna innan vi når vår destination: Borlänge.

Alltså, kan knappt fatta att jag ska på festival! I år igen! Imorgon! Ska se Jay-Z!! (Alltså va???) Mando Diao, Adiam & Rusiak, Johnossi osv osv! + att det är en massa trevliga vänner samlade där som bor åt olika håll i landet. Vet inte riktigt hur allt ska hinnas med, men visst fan är allt nerpackat nu i varje fall - tjulululu!!

SUGEN

Har precis kommit hem efter en dag på jobbet/ sushi-date med finafina Ida/ bio-date med finfina Sofie.
Har varit en hemskt trevlig (och lite trött emellanåt) dag.

Bion var bland det sjukaste jag varit med om, i varje fall det varmaste! Jag och Sofie var och såg Eclipse (på premiären, jaja, låt oss vara). Vi tänkte att det kunde vara mysigt att få dregla lite över Pattinson mitt i veckan bara sådär, men herregud. Det var typ ett projekt att ens komma in i biografen, och då kan ni tänka er hur mycket folk det var. Sen satt vi en bastu tillsammans med kanske 590 kvinnor, i alla dess åldrar, och typ 8 killar. Folk applåderade, oh:ade och ah:ade, skrattade högt och ibland lite nervöst, ni vet, halv nakna 92:or, tunga grejor.

Hursomhelst så var det faktiskt värt det, men jag tror inte att jag hade bemödat mig om det inte vore för att jag hade Sofie i sällskap liksom.

Snart är arbetsveckan helt slut, och sen är det sommar på riktigt. Då kan man vara bakis flera gånger i veckan utan att  behöva luncha med folk som häller ut mjölk på bordet eller drämmer bestick i golvet, eller snackar skit om kökspersonalen för att de inte fick en jävla nektarin eller som tar rast en tio minuter eller helst en kvart för länge. Längtar som en gris! (Hur nu grisar längtar). Just det, ska ladda upp en bild på mitt nya bästa djur, så himla vackert. Men en annan gång, för nu är det nästan dags att sova. Puss!

*BA UNDRA*

Johan Wretman
30-jun-2010 18:12
Psykolog? Sugen?

RSS 2.0