FEBER II

Inatt har jag haft feber på riktigt, vaknat en gång i timmen sen klockan 3 inatt osv.
Nu har jag jätteont i halsen, känner mig svag, snurrig, snorig. Allt sånt som man inte vill känna sig när man för det första: har semester, för det andra: när man är i Barcelona.

Sääääämst. Så fort Ida kommer hem igen så ska hon få krama mig lite, och sen ska jag nog ner på affären och köpa halstabletter, massa frukt, isglass och annat som kan vara bra att ha när man ska sitta hemma själv hela kvällen och bli kry.

Juste, igår var förresten hur fin som helst. Alla var ganska trötta, men vi promenerade runt en bra bit, åt tapas, drack cava inne på ett gammalt slakteri och åt oss mätta på skinka och ost. För inga pengar alls nästan.

FEBER

Har lite resfeber, skriver lite snabbt för det är lite grejer jag måste skriva/ måste hinna somna, har bara cirkus fem timmar på mig. (Alltså, mission impossible. Hur ska jag kunna somna med massa pirr i magen och energi??)

Igår: Jag & Anders bestämde att vi är tvillingar. Som Brenda & Brandon. Vi vill så gärna, så vi har bestämt det nu!! (Ska kanske klippa Brenda-lugg nu och gå runt i bara flanellskjortor och ni kan kalla mig Brenda om ni vill).

Idag: Var ledsen i hjärtat och sa hej då till Amanda som inte fattade någonting. Sen fick jag ett fint sms från Amandas föräldrar och blev lite glad i hjärtat igen. De är så fantastiska. Och lill trollet också för den delen.
Gjorde Daniela lite glad i hjärtat när hon hittade en liten överraskning i påsen hon fick av mig. Ett broderi, lite blommor och lite hustlin'. Då blev jätteglad i hjärtat igen. Och sen blev jag mer glad i hjärtat för jag åt jordens godaste sushi (på Sono så klart) med mina finfina hoes som jag inte träffat på evigheter. Men då har vi mycket att prata om liks.

Imorgon: Landar jag i Barcelona och ska försöka prata spanska och ska äntligen få träffa Ida igen och dricka sangria och strosa runt bland massa fin arkitektur och dricka öl på Manchester Bar och köpa solglasögon och kanske doppa fötterna i havet och gå på museum och inte byta en enda bajsblöja och äta god glass mitt i natten och så vidare.

Vi får ses sen i oktober när jag kommer och är deprimerad igen, svejs!!

OTROLIGT

Hannah har varit inne och kikat på bloggen: välkommen tillbaka! Om vi har tur kanske hon skriver ett hej snart!!
För övrigt har jag fortfarande inte börjat packa, är jättenervös för resan, vill ej flyga själv, air condition uppe i luften, bakterier osv. Juste, alkogelen. Den ska med igen. Och solskydd. Se, har inte ens skrivit klart listan liksom.

Ska lyssna lite till på Frankie Lymon & The Teenagers nu innan jag skriver färdigt listan.

Och kanske ägna mig åt min nya stora passion: tårtprogram. Skojar ej. Har suttit och kollat hela helgen.
Tror att lite Barcelona är bra för mig på flera sätt i dagsläget. Ciao!

OSV


BA NEJ

Känns fortfarande ganska hopplöst. Vilka var de där 5,7 procenten? Varför struntade typ var femte svensk i att rösta? Hur kul är det med Alliansen i 4 år till? Måste verkligen Wetterstrand sluta?

Hoppas mer än någonsin att jag får fortsätta vara frisk osv.
Ska städa rummet nu och fokusera lite på att jag snart är borta från dessa 5,7 % i en halv månad i alla fall.

EJ OKEJ

Sd i rikstan. Va hände med Sverige 2010?

Hej då.

MYSTERIOUS WAYS

Har precis broderat en duk, tror att den är till Daniela. Ska nog brodera en till Tove också. Om lusten faller på igen.
Har skrivit ett vykort också. Men vem som ska få det är hemligt fortfarande!

Nu ska jag kolla lite på Lite sällskap tills True Blood har laddat klart. Helt plötsligt är det bara 3 avsnitt kvar, vet inte riktigt hur man ska stå ut i en vecka sen innan nästa avsnitt. :(

Juste. Har ingen mobil längre: livet är tråkigt. Alltså, jättetråkigt. Tur att jag hittat mina broderi-saker igen.
Återkommer om jag fortfarande lever imorgon.

BAZOOMS/ / / WEAPONS

via rlio.blogspot.com

/ / /

"In America, we like boys. We like hot boys. Boys with roaming hands and rushing fingers!"

/ / / Wanda Woodward

STACKARS LITEN

Jag: Jag tror att B har feber. Var är termotern?
E: Eh, alltid när man kollar feber så kollar man så här. (Visar läppar mot pannan metoden). *För jag är ju till skillnad från dig utbildad, så jag kan ju mest.* Nej, han har inte feber.
Jag: Eh, jag vet hur man kollar. Om du känner på hans rygg så håller han på att brinna upp. *Ej utbildad/ ej efterbliven, du vet, man kan ha hjärna ändå.*
E: Nä, han har bara haft mycket kläder på sig ute. *Nöjd minitant går till doktorn*

B hade visst 40 graders feber och fick hämtas.
*Ej utbildad/ ej efterbliven vs. Utbildad/ efterbliven: 1-0*

PRICK TRE

Precis tre tisdagar kvar till Barcelona! Den ni!

VILL, VILL, VILL

Ställen jag hellre skulle vilja bo på/ i än Enskededalen:
* Barcelona
* Linköping
* Midsommarkransen

Ska fortsätta vara kär i Bill nu, herrå.

DEAD MAN TALKING


345

En ganska fin helg ändå, trots att jag blivit "tröstad" med att jag inte ser ut att vara en dag över 23, trots att mina vänner skingrade sig och trots att Tomas blev lite våldtagen på dansgolvet inne på Debaser Medis.

Igår tillexempel drog jag på mig klackar och rött läppstift - bara för att prata om olika parfymer, bebisar, vinna i 500 och sova i en fleecetröja ända in på eftermiddagen i jordens kanske kallaste lägenhet. Vilket var ett helt utmärkt sätt att spendera en lördag på insåg jag sen.

Nu har jag ätit världens mesta och ganska bästa söndagsmiddag och är proppmätt. Tänkte dricka lite cola och titta lite på True Blood som avslutning på helgen, tjo!

YOU'VE GOT YOUR SPELL ON ME BABY

Åh, har träffat en ny fantastisk vän! Två faktiskt till och med. Eller, vänner och vänner, två nya bekanta som jag har så himla roligt med och vi kommer bli himla fina vänner! Är så glad med livet nu så Elin kan kasta sig i väggen och det gör inte så mycket att det inte finns tillräckligt mycket timmar på dygnet, puh.

RSS 2.0