Jack White

The Dead Weathers kommer hit, till Stockholm, the ticket - I haz it!

"HELA DAGEN HAR VARIT OVÄRD, MEN SÅ KOMMER MAN HEM OCH SER ATT DEAD WEATERS KOMMER HIT 7E NOVEMBER! DÅ DÖR MAN! MAN BLIR FAN RELIGÖS! HURRA! VILKA ÄR PÅ? JAG GÅR SJÄLV ANNARS, MEN JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!"

Och så har ju hockeyallsvenskan dragit igång också, värt.

Mad Men

Eftersom att jag misstänker att min kära lilla bästis missade Mad Men ikväll ska jag se till att hon hänger med!

Okej, Don "försvann" till en gammal vän, som visade sig vara hustrun till den riktige Don Draper - han som dog när Don(/Dick låg i militären. (Tydligen så hade identiteten förväxlas, och den riktige Dons fru kom på honom, men de blev bästisar efter det typ, Dick och hon alltså).
Sen kom han tillbaka, och då hade Sterling & Cooper sålt företaget till PPL, så de ska slås ihop, och alla är rädda för att bli av med jobben. Men Buck hade lyckats deala till sig att få bli VD, och Don hotade med att sluta då, så det verkade lite som att Buck skulle få sparken (åh, jag önskar).


Joanie presenterade sin fästman inför alla på kontoret, och blev också våldtagen utav denne inne på Dons kontor, stackarn.

Peggy lyckades landa ett eget kund-konto, och eget kontor med sekreterare och allt! Tjoho!

Sen så är det så att ett kärnvapen krig är på väg, så alla är lite stressade.
Detta ledde till Campell sa till Peggy att han älskade henne, och ville vara med henne. Då berättade hon om barnet! (!!!!!!) Och sen gick hon, och Campell var helt ställd.

Don hälsade på Betty i stallet och ville få komma tillbaka, men hon sa nej.
Sen dumpade hon ungarna hos honom och gick till en bar och hade sex med en främling inne på herrtoan.
Och sen fick hon ett brev från Don och han var ledsen och ångrade sig och hej & hå. Och hon skulle inte vara ensam länge, men utan henne så skulle Don vara ensam för alltid! Väldigt dramatiskt.
Betty får i varje fall reda på att hon är gravid (men röker och dricker lika mycket för det, hehe), och eftersom att kriget är på väg så kan hon inte åka någonstans och göra abort. Så det hela slutade med att hon bad Don komma hem, och berättade för honom om barnet. Typ så.

Ledsen Hannah, men det ser ut som att det här var de två sista avsnitten på säsong 2, är inte säker på när säsong kommer till sverige. OK :(

TMLYM


Jack White & Allison Mosshart/ Grant Gee

Jag tycker att vi alla åker till Berlin i början av november, åh!

RSS 2.0