STARKASTE STARKA

Är alldeles strax klar med boken "Kärlek & stålull", en självbiografi skriven utav Lisbeth Pipping. Hon växte upp med två yngre systrar, en alkoholiserad pappa och en mamma som var lite utvecklingsstörd, i skolan blev hon mobbad och läraren valde att blunda, hemma får hon stryk för att hon är sjuk, för att pengar inte räcker till, för att hon råkade använda för mycket schampo, de har inte mat hemma så ofta, och kläderna får hon tvätta själv. Mamman inbillar henne att hon redan är ansvarig för ett dödsfall och om hon inte passar sig så kommer hon nog se till att mamma dör också, och sen blir hon sexuellt utnyttjad av mannen som mamma tycker är en sån fantastisk barnvakt.

Det är så sjukt jobbigt att läsa, men jag måste sitta på tunnelbanan och må dåligt, för jag måste veta att människor kan överleva.

DOTTED ZEBRA II


3 MÄNNISKOR

3 saker som gör mig extra glad för stunden:

1) Att farmors syster är på besök. Farmor är så himla lycklig när tia Nico är här, och det roligaste jag vet är kanske att sitta i rummet bredvid och höra på när de skvallrar, skrattar och pratar om garn & stickning så mycket att jag tror att de glömmer bort att andas. Tycker att det vore himla praktiskt om tia Nico bodde här, och inte på andra sidan jordklotet.

2) Alessandra. Alltså, ni skulle ha sett oss två när vi var sjutton år gamla. Vi gjorde det mesta tillsammans, som att dricka te alldels för många timmar inpå natten på vardagar, gömma 100-lappar på hennes rum för att hon inte skulle slösa, varje söndag så drack gick vi långa promenader i Birkastan, drack kaffe och år godis. Det bästa vi visste var Snook, och om vi inte hängde i lägenheten i Farsta så bodde vi i mitt rum. Alessandra mest, jag tror att hon bodde inne i mitt rum, var det, 3, 4 dagar? Utan att lämna det alltså. Jag lämnade lägenheten tillochmed!
Hur som haver så slutade vi hänga, jag hade mycket i skolan, Aless hade mycket utanför skolan osv.
Men nu, typ ett år senare så har vi återförenats! Himla bra tycker jag, vem annars drar med en på poesi-kvällar och fattar lika lite som en själv, viskar lite för mycket, pratar man med om så många snygga män, orkar skratta åt varandras skratt i typ en kvart och presenterar än för en massa nya roliga och trevliga människor?

+ Att vi har världens bästa smeknamn på varandra, men det kan vi ta i ett annat inlägg.


3) Att jag man hittar Maceo på baksidan av gräddfilen mitt i veckan efter middagen.

TÄNKTE

En liten tanke bara, om man ska studenten om drygt en månad, vet man inte bättre än att ta på sig en tajt polotröja (matchat med mjukisbrallor) utan bh då?
Och lilla tanken #2, om man är gammal nog för att ha en tatuering, är man inte gammal nog då för att veta att man inte sitter och smaskar tuggummi i klassrummet när folk försöker skriva prov??

X-RAY II / / / MARILYN MONROE


JOHN LENNON

USCH.
- - -
Jag blev störtförälskad i John Lennon, och gick runt och var det i två dagar, men så tog det slut en tunnelbane-resa mellan Sandsborg och Skärholmen. John började brevväxla med Yoko Ono istället, buhuhu!!

Alltså, har snart läst ut John av Cynthia Lennon (vill inte att den ska ta slut!!) och han är ju elak som helst!!
I början tyckte jag att han var helt fantastisk och de var så lyckliga och deras relation var så fin och bara hela boken är hur bra som helst, så bara går han och förstör allt!!! Förespråkar fred på jorden, men kan inte ens ha fred mellan sig och sin ex-fru, inte ens sin son. Hallå??
Nä, inte alls lika kär längre, inte det minsta! Fy!


LÄNGTAR


BEJBI

Hade så jäkla trevligt igår ska ni veta! Vi var ett litet gäng som drack öl och drog ordvitsar på kontor i Hammarby Sjöstad, efter det åkte vi vidare och drack lite mer öl! Jag vet att jag pratade på ganska bra, och är rätt så säker på att jag inte var pinsam, men man vet ju aldrig...
(Det blev visst lite mycket öl för min del, men jag kom hem hel och orånad, så pjuuh!)
Hursomhelst, kontorshäng, det kan ju vara det bästa hänget!

XOXO

Vaknade i Skärmabrink och väntade på tuben till farsta, bara det att jag vaknade i alvik?? Himla jobbigt!
Tror jag nöp Erik i rumpan flera gånger, vet inte riktigt varför, hemskt jobbigt, nu ska jag nog sova när jag äntligen är hemma.

THURSDAY I DO CARE ABOUT YOU!

Det är klart!! Aless har kirrat, och den 6:e maj kommer vi att dansa oss svettiga och ömma till Mats Björkes musik. 
Eh, ja, du läste rätt!!!

Ni kan ju tänka er hur pepp Aless är, om ni multiplicerar det med typ tjugotre så kanske ni får ett hum om hur pepp jag är! Happi times bejbi!!
Har i övrigt haft jordens jobbigaste dag! Men, imorgon blir super, ska nämligen jobba med Johanna och Jenny, det lär bli mycket skratt och jag har saknat några av småfisarna faktiskt!!

DOTTED ZEBRA I


HEHE

Alltså, trodde att jag hade något viktigt att skriva. Men det hade jag inte. (Men Ari om 20 minuter, hihi!)
Eller, jo, förresten. Om allt går som det ska imorgon, så kommer Glorias nypremiär inte bara vara off the hook, utan verkligen o f f  t h e  h o o k. Alltså, dör lite!
Ehm. Ne. Har inget vettigt att skriva egentligen. Lägger upp lite bilder på världens finaste djur istället!

ROSA FUSK-PÄLS

Alltså, jag har ju lite knepiga tvångstankar för mig, och ibland blir jag lite nojjig om jag står själv på perrongen, jag brukar få för mig att folk ska putta ner mig. Men bara vissa.
Jag ser det på dem om de går på ett speciellt, eller kollar på mig på ett speciellt sätt osv.
Nu i natt när jag skulle åka hem, så fick jag en svår tvångstanke när jag såg en man gå på perrongen i glittriga platåskor, rosa fusk-päls, en stor glittrig mask och massa till kjolar i olika färger, jag var helt säker på att han skulle gå fram och knuffa ner mig.
Så, hjärtat börjar slå lite snabbare och jag måste se mig omkring och se om det finns folk i närheten som kan hjälpa mig upp igen, börjar fundera kring om det verkligen kan rulla in under perrongen och om det ska finnas någon slags tunnel där? Står och stressar upp mig ju färre minuter det är kvar (han stod typ vid mitten, jag längst fram, och han rörde sig inte), men jag visste ju att han skulle springa och knuffa, får för mig att det är hans lifemission typ.
Jag kan ju inte flytta på mig heller, för jag blir som fastfryst, och det är en så himla obehagskänsla, och helt i onödan också. Har ju aldrig blivit nerknuffad, och kommer förhoppningsvis (peppar, peppar) heller aldrig bli det!
Men, jag måste ju göra det svårt för mig själv och må dåligt i 4 minuter ibland i väntan på tunnelbanan!
Nu ska jag gå och känns på dörren tre gånger och sen försöka sova!

ARI GOLD, IGEN

Alltså, ni förstår inte hur kär jag är i honom! Helt seriöst!! Fast han är tydligen Fabbes mancrush också, så jag har lite konkurrens / en kompis att dregla med!
Imorgon är det systers födelsedag och jobb på förskola, tjoho!
God natt & puss!

DIALEKTER ALLTSÅ

Har just insett och kommit till ro med att jag har en himla svag punkt för pojkar som pratar dalmål.
Får väl flytta upp och läsa Grafo i 3 år!

ALVA

Idag har varit en himla fin dag, fullspäckade med fina människor:
först träffade jag Jakob av en slump på tunnelbanan, det var rätt trevligt att prata i lugn och ro för en gångs skull, och jag börjar undra varför vi inte hänger så mycket längre, det får vi ta och ändra på!
Efter det så mötte jag upp Amanda, och tillsammans promenerade vi upp till gamla skolan och hälsade på Rik, som var jätteglad och pratig, vi lovade att komma tillbaka snart, eftersom att Mia var sjuk! (+ att jag har två rullar i två kameror som jag för allt i världen verkligen inte får ut! Lite pinsamt, eftersom att Rik har lärt mig hur man gör minst 7 gånger, men han lovade att hjälpa mig igen!)
När vi var klara på skolan svängde vi förbi Max där han jobbar och pratade lite, innan vi till slut gick vidare till Alvas utställning på Kammarkargatan! Det är väl hennes klass utställning då, men den var himla fin, och Alva hade gjort så fint, utöver sina bilder, så hade hon gjort en jordglob med massa bilder på folk hon tycker om och har träffat under alla sina resor! Jag fick vara med på en pyttebild också! Och hon presenterade mig "Nicole, min modell", vilket fick mig att känna mig lite obekväm, fast mest märkvärdig!
Ikväll ska jag dessutom gå ut och ta en öl med fantastiska Alva och så Öyvind, kommer bli super!

Hursomhelst, så måste jag berätta lite kort om Alva:
Jag lärde känna Alva för ungefär ett år sen, ett år och lite till. Hon praktiserade hos Åsa Tällgård direkt efter att jag slutat, så vi hängde lite då eftersom att jag hade lite svårt att slita mig.
Alva är lite äldre, men hon är så fantastisk!
Hon har typ all energi i världen, och liksom kvittrar när hon pratar. Man blir så glad av att prata med henne, och man kan prata om allt mellan himmel och jord. Hon kan berätta spännande platser hon besökt, hon vet precis hur idiotiska killar är, hon kan prata fototekniker och fotografer jättelänge och hon är himla bra helt enkelt. Blir alltid så hemskt glad och lugn efter att träffat henne! Sämst att hon bor i Sunne, men ska försöka styra ner dit och leka lite i studion de närmsta dagarna!

TWO MACARONIS


1700-tals modelejon.

LOVE

Åh, Entourage på tv. Så himla fint med lite Ari Gold såhär på onsdagskvälln, åh.

STOP

Vissa mornar vaknar jag och är lite ledsen i hjärtat. För att man vaknar i Stockholm, och inte i Barcelona, till exempel. Idag hade jag solen i fönstret, så det var helt okej, men det suger verkligen att vakna upp och se så himla jäkla dåligt!!
Puh, nu har jag sökt kurser, ätit skorpor & ångest till frukost, rensat en låda på papper och hittat en mysterisk liten grej på min hand. Tänkte oroa mig över den och fortsätta leta efter min kameraladdare!
Bisous

/ / / BISOUS.


SVT PLAY <3

Igår natt hamnade jag framför en dokumentär på SVT. "Jakten på Bernhard" heter den och handlar om en kille som heter David och om Bernhard. Eller, alltså, när David pluggar i Lund så börjar han samla på lappar som finns runt om i Lund, som Bernhard har skrivit. Ibland använder han sig av olika alias, men mest så vill ha en kompis och ett nytt boende. Flera år senare så bor David i Stockholm, men kan inte riktigt sluta tänka på Bernhard, så han börjar skicka brev till honom och försöker besöka honom, det är ganska svårt. Men tillslut får han tag på honom, och det är så himla fint för de blir så himla goda vänner, och Bernhard är helt ensam och behöver verkligen hjälp just då, om han ska kunna överleva. Och han får hjälpen och han blir så himla glad och gråter och har ont i hjärtat mest hela tiden, men för det mesta så försöker han vara glad och berättar om sitt liv och det skildrar hur de gamla och sjuka behandlas, och åh. Det är så himla fint bara! Se den!!
Ikväll ska jag på bio, så jag kommer tyvärr att missa King of Kong på SVT 1 22.00, men tack vare SVT Play kan jag ta igen det i helgen, puh. Tror att den kan vara himla underhållande och jag kommer säkert lära mig massor om hur människan kan fungera!
Bisous

BÖCKER/ TRUMMISAR// ALESS

Var inne en sväng på biblioteket i Skärholmen idag, dog lite vid deras biografi-sektion! I Dalen har man typ 30 böcker att välja på (okej, inte tretti, men typ så) medan man har typ femtielva att välja på i Skärholmen! Blev jättelycklig och fick svår beslutångest, men jag ska typ låsa in mig någonstans och bara läsa läsa läsa a l l a femtielva böckerna! Hihi!

(Förresten, det dansades en hel del med en viss trummis på en viss klubb Gloria. Aless makes it happen!)

X-RAY

(Minns tyvärr inte var jag hittat bilderna).

GLORIA

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag springa iväg till Amanda, dricka vin och hoppa in i min nya alldeles jättefina second hand-klänning! Den är blå och har resår i midjan och tyget är jordens skönaste, 27 pix!
Den ska det dansas i hela natten på GLORIA! Har fått med mig gott sällskap också, så det kommer bli hur fint som helst ungefär. Puss så länge och vi ses i natt!

HANNAH ÄR HÄR

Ne, alltså, det är Nicole som skriver. Har druckit ett par öl (gånger 6), men Hannah sitter mittemot mig och ska just till att smaka en pirog som hon lyckats bränna i mikron. Hon är definitivt jorden bästa människa, jag tror inte att ni förstår hiur fantastisk hon är!! Verkligen jordens bästa! 

Medan en annan bara är ett välgörenhets fall! Min stavning går inte så bra nu, så jag säger hej då nu, tänkte bara att ni skulle komma ihåg hur bra Hannah är! Fast att hon bränner piroger i ugnen, men nu är hon faktiskt på g med disken, och säger högt att hon ska börja bli bättre på att blogga - hona har ju faktiskt tid, och vi älskar ju henne!! Puss och god natt och vi ses imorgon Mli! (Hannah tog en rätt tunn pirog nu!)

Bisous!

HOW ABOUT A HIPPOPOTAMUS?



FÖRRESTEN

Inte okej att ringa till någon på natten (02:41) från dolt nummer!!!
Blir jätte stressad/ jätte rädd/ jätte ledsen/ lite, lite nyfiken!

ABCD



MOSCOW

Titta, typ jordens finaste kostymer:

TVÅTVÅTVÅ

Hej igen bloggen! Hej mina 3 läsare! Nu är jag hemma igen och dör lite i sängen!!

ÅÅ

Borde verkligen sova för länge sen, åker ju till Kramfors imorgon, men läste precis ett rykte om att BEYONCÉ ÄR PREGGO!!! Åh, tänk om det finns en mini-Beyoncé/ mini-Jay-Z om lite mer än ett halv år! Dör lite det vore så fint!!

Förresten är det här himla gulligt:

RSS 2.0