AJVIDE LINDQVIST

Har läst ut Lilla Stjärna nu.
Äntligen och tyvärr. Ville börja läsa sista sidan så fort jag läst klart den första sidan, och när jag läst klart första kapitlet ville jag att boken aldrig skulle ta slut.

Men nu är den alltså slut. Och sjutton vad bra den var! Obehaglig och fascinerande. Så som hans böcker brukar vara.

Imorgon börjar på en biografi, surprise. En biografi som handlar om John Lennon, hehe. Men det här är icke samma biografi som jag redan läst en gång, det här är en annan författare, som intervjuat Paul McCartney och Äckel Ono.
Kan bli spännande.

Imorgon, dessutom, så tänkte jag äta kräftor med Jakob. Och Emmeli & Tove verkar det som. Har inte så mycket kräftor så vi kommer väl äta lite och dricka mycket, vilket är helt okej. För sen drar vi till Gloria! Familjen med stort G spelar skivor på Trädgården och det kommer bli asfett och herr Rusiak är där igen, fezt. Ses imorgon då! Puss!

EFTERMIDDAG

Alltså, kul när folk ringer och vill be om en tjänst och är otrevliga.

Man ba: "Okej hej!!
Ett: Jag jobbar, jag har inte tid att svara i telefonen klockan elva när jag äter lunch med småbarn, inte heller klockan tolv när de ligger och ska nattas.
Två: Ni ringer från privat nummer = obehagligt att svara.
Tre: Ni ringer från privat nummer!!! Hallå!! Hur kan jag ringa upp ett privat nummer?
Fyra: Om ni inte lämnar meddelande och säger vem du är och vad du vill så blir det lite svårt för mig att fatta att du vill att jag ska jobba, faktiskt.
Okej, hej då!!!"

POPAGANDA

Popaganda har varit två långa, långa dygn. Har hängt med min nya vän, Martin, som är kanske bäst, träffat genustjejerna, dansat, träffat gamla teatervänner, sett Robyn, Belle and Sebastian, Shout Out Louds och Hot Chip!! (!!!!!!!!) Ätit för lite mat, druckit femtielva öl, vinglat runt på Färgfabriken och omvägar hem, haft leopardtights-cravings med Martin, dansat på Ace för första gången på himla länge och hade jättekul, haft tvåmanna-fest i Bergshamra som mest bestod av knäppa diskussioner och haft bakisdag med hysteriskt fnitter, sömn och pizza om vartannat. Alltså, bästa helgen!!

KRAKEL SPEKTAKEL


MULTICOLOURED SNAPSHOT

I torsdags tänkte jag vara lite halv-trotsig och dricka öl trots att jag skulle befinna mig på förskola klockan åtta dagen efter. Kan ju trots allt inte missa The Ark! Det var roligt, jag förväntade ju mig så klart att de skulle vara bra, för The Ark brukar vara bra live. De hann med tre ombyten och hade solglasögon och poseade som tusan, så klart.

Men! Jag hade inte förväntat mig att jag skulle tycka att det var bra!! Det var helt sjukt! Jag var så lycklig efteråt och gick runt och log i flera timmar skulle jag gissa. Jag kom liksom på när vi stod där och lyssnade hur intensivt jag älskat alla låtarna och hur mycket jag lyssnat på dem under högstadiet, och så kom allt tillbaka. Åh. Dessutom träffade jag Victor utanför, så vi promenerade bort till Kungsträdgården, delade på en öl och svärmade för Ola Salo, kände oss lite som fjorton igen.

Efter spelningen och peppen så tog jag med mig mina resterande två tredjedelar till Trädgården där Pappa Erik spelade skivor och bjöd på öl. Tänkte åka hem vid tolv, absolut senast. Var hemma 23:20, tack tjejer.

I natt däremot, behöver jag aldrig gå och lägga mig! Jag och min fröken ska nämligen ut till Barnens Ö och lura folk att vi är bartenders. Får se hur det går. Puss!

OCEANEN

Sista semesterdagen är alldeles strax slut.
Har ägnat mig åt sushi, kaffe och vind med Pegah. 
Vi har pratat om snygga människor som Chris Martin, idiotiska män i skor och lite halv-äckliga människor. Som Kalle. Ska nog inte gå in mer på det.

Kan berätta förresten att jag är himla lättad - Pegah flyttar hem igen! Ganska snart tillochmed!!

GODIS OSV

hi, my name is
i'm twelve, just twelve

but they say i look like twenty
yes they say i look like twenty

hi, my name is
i'm twelve, just twelve

i got some tits and that ass
i'm taller then those in my class

hi, my name is
im twelve, just twelve

it's fun to fuck when you're high
and he thinks that i'm twentyfive

candy and carusells
mothers and fathers and
those are the things of my past

candy and carusells
mothers and fathers and
those are the things of my past

candy and carusells
mothers and fathers and
those are the things of my past


/ / / 12/ / / Julia Frej

HUR HÖGT

Igår var festdagen, och idag blir då ångestdagen. Men istället för att dö bakis-döden ska jag bota den med sushi, lite dans i Vitabergsparken och mycket Graziosi.

Igår var i alla fall fantastisk, alla var där! Från Stockholm, Göteborg, Sverige och Norge. Och fröken Julia Frej var också helt fantastisk. Är så jäkla hungrig nu så jag orkar inte skriva mer. Hej då från rolig tjej.

WOW

Är tyvärr inte på väg till Göteborg nu. Jag missar både den ena musikaliska upplevelsen och den andra. Och långa skäggiga musikaliska vänner likaså, tyvärr. Men, jag peppar på Popaganda för första gången någonsin. Tänkte vara nostalgisk på Belle & Sebastian i sällskap av en lång, skäggig, musikalisk göteborgare till vän. Det blir lite plus/ minus/ noll liksom.

Dessutom är det ju faktiskt Klubb Gloria ikväll. Thomas Rusiak ska spela musik = feeeezt. Åh, är så peppad. Ska gå ut i höga klackar med bezta Pegah! Ses ikväll, puss puss!!

(Plus att jag fått skatteåterbäring = ska bjuda pappa på musikal!!! SÅ LYCKLIG).

VAD HETER EFTERBLIVEN PÅ KINA DÅ??

Aless: Vet du vad Homer heter på spanska? (Nöjd).
Nikki: Nä? (Trött).
Aless: Homero!! (Jättenöjd).
Nikki: Vet du vad efterbliven heter på spanska? (Trött).
Aless: Nä?? (Bara nöjd, och lite nyfiken).
Nikki: Alessandra. (Fortfarande trött).
Aless: HAHAHAHAHAH! (Mest nöjd).

BROCCOLI

Har varit och hyrt film idag. Precious & Shrooms. Den senare ska vara en skräckfilm, killen i butiken skrattade lite, eller, han skrattade mycket, "vuxenmobbing" enligt Aless, åt vårt senare filmval. Hoppas att den är jättebra så jag kan skratta åt honom när jag lämnar tillbaka den, men tror att den inte är så jättebra. Han lär få sig ytterligare ett gott skratt alltså.

Innan vi ska se filmen ska vi äta paj. Jag har lagat, efter Birres recept. Hon gissade på att jag är lika efterbliven som Aless i köket och önskade lycka till. Om pajen är för salt är det hennes fel. Om inte tänker jag ta åt mig all credd. Så det så.

I'M STILL


I'm Still Here, via imdb.
A documentary on Joaquin Phoenix's transition from the acting world to a career as an aspiring rapper.

Måste se denna. Alltså, hjärta.
(MÅste också se When your strange, går sönder om jag inte ser den inom en vecka!!)


MATLISTA V. 31

När två morgontrötta sätter sig ner och ska skriva inköpslista för dagen är det inte lätt alla gånger:
  • bröd
  • mat
  • saft
  • ligg
  • sallad
  • frukt
  • creme fraiche

JÄTTESNÄLLA?


The Quarry Men, via dmbeatles

LET ME KNOW THAT YOU ARE MINE

Snälla, snälla, snälla, snälla, snälla kan jag inte få gifta mig med John Lennon?? Jag vet att han var svinig mot sin fru, men det gör inget!! Titta på honom! Lyssna på honom! Åh. Snälla, snälla, snälla, sjyssta rå??

RSS 2.0